Gazeteciler Cemiyeti | Özgürlük için Basın Projesi II.Ulusal Konferansı
18946
single,single-post,postid-18946,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Özgürlük için Basın Projesi II.Ulusal Konferansı

oib

11 Kas Özgürlük için Basın Projesi II.Ulusal Konferansı

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından yürütülen Sivil Düşün Programı Ağlar ve Platformlar Hibe Programı kapsamında finanse edilen ve Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen Özgürlük için Basın/Press for Freedom Projesi II. Ulusal Konferansı 7 Aralık 2015 Ankara’da gerçekleştirilecektir.

2014-2015 yılı boyunca hazırlanan raporlarının tartışılacağı, genel katılıma açık II. Ulusal Konferansı konuşmacıları arasında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Türkiye Gazeteciler Sendikası Başkanı Uğur Güç ve çok sayıda yerel ve ulusal gazeteci ile sivil toplum temsilcileri yer alacaktır. 

Konferans programının detaylarına haber içerisindeki dosyadan erişebilirsiniz.

II.Ulusal Konferans Programı 

Gazeteciler, medya temsilcileri, politikacılar, sivil toplum temsilcileri, akademisyen ve öğrencilerin katılacağı II. Ulusal Konferansa katılım için aşağıdaki başvuru formunu doldurup ankaragazetecilercemiyeti@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

Özgürlük için Basın II. Ulusal Konferans Başvuru Formu

Konferansa kabul edilen kişilere mail ile bilgilendirme yapılacaktır. Katılımcıların yol-konaklama masrafları karşılanmamaktadır.

Sorularınız için: 0 312 427 15 22 telefon numarasından ya da mervekartal@pressforfreedom.org adresinden Merve Kartal ile temasa geçebilirsiniz.

Projeye ilişkin bilgilere www.pressforfreedom.org adresinden ulaşılabilir.