Gazeteciler Cemiyeti | Medya Sanat Galerisi
16643
page,page-id-16643,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Medya Sanat Galerisi

Cemiyetimiz merkez binasının alt katında, daha önce 24 Saat gazetemizin hazılık ve baskı ünitelerinin bulunduğu 450 m2 lik alanı “Aydın Doğan Vakfı” ‘nın maddi katkıları ile Ankara’nın en modern ve çağdaş sanat merkezi olarak düzenledik.

 

Sergi alanının dışında, resim ve heykel kurslarının düzenlendiği, kitap tanıtımlarının ve atölye söyleşilerinin yapıldığı, ziyaretçilerin sıcak-soğuk meşrubat veya aperatif alacakları mini bar ve resim malzemeleri satan butik mağazası ile Ankara’lı sanatseverlere benzersiz güzide bir sanat galerisi kazandırdık.

 

İşletmeciliğini bu konuda uzman, profesyonel bir ekibin üstlendiği “Medya Sanat Galerisi”’ nde bütün bir sezon boyunca seçkin sanatçılarımız kişisel veya karma olarak eserlerini sergilemektedirler. Ayrıca sanatla ilgilenen üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınlarıda sezonun belirli zamanlarında galerimizden ücretsiz olarak yararlanabilmektedirler.

tes2