Gazeteciler Cemiyeti | Bizim Çatı
16645
page,page-id-16645,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Bizim Çatı

res-27
Ankara’nın deniz özlemini gideren ilçesi Gölbaşı, başkentliler için özel bir konuma sahiptir. Özellikle son yıllarda büyük ge lişme göstererek Ankara’nın en önemli mesire ve turistik bölgesi haline gelen ilçenin, Haymana yolu 7. kilometresinde yer alan tesisimiz, çeşitli restorasyon değişikliklerinden sonra 1996 yılında bu gün ki şeklini almıştır. Arsası ve binası cemiyetimize ait olan tesisimiz kira karşılığında işletilmektedir.

 

“Bizim Çatı” göle sıfır, her mevsim farklı güzelliklerin yaşandığı, meyve ve diğer ağaçlarla yeşillendirilmiş, yaklaşık 1000 kişilik kendin pişir kendin ye tarzında hizmet veren barbekü alanı, açık ve kapalı restoranları, yüzme havuzu, tv’li mini barlı 8’i suit olmak üzere 21’i klasik, toplam 29 göl manzaralı odası dışında, mini çim sahada,futbol, basketbol, voleybol ve tenis gibi aktiviteleri destekleyen alanlara sahiptir. Ayrıca su sporları, olta balıkçılığı vb. gibi hobiler için kullanılan iskelesi bulunmaktadır. Tüm ekipmanları ile 85 kişilik kurs, seminer, workshop vb. gibi etkinlikler için konferans salonuna sahiptir.

 

İşletmeci şirketle yapılan sözleşme ile üyelerimize, Bizim Çatı’nın restoran ve barbekü alanlarında %40, konaklama ve diğer aktivite hizmetlerinde %50 indirim sağlanmaktadır. Buna ek olarak, aynı şirket grubunun faaliyet alanı içerisinde bulunan “Kavaklıdere Umut Hastanesi” ile yapılan özel protokol sonucu, yılda 3 üyemiz ücretsiz olarak By-Pass ameliyatı, 10 üyemiz tam Chek-Up ve tüm üyelerimiz, günün 24 saatinde kendilerini istedikleri sağlık kuruluşuna ücretsiz olarak ulaştıracak ambulans hizmetinden yararlanmaktadırlar.

 

Böylelikle “Bizim Çatı” cemiyetimize maddi getiri dışında, eğlence ve sosyal hizmetlerin yanı sıra sağlık konusunda da önemli bir işlevi yerine getirmektedir.