Gazeteciler Cemiyeti | Avrupa Birliği Türk Delegasyonu heyeti, Paolo Sciallo başkanlığında Cemiyetimizi ziyaret etti
20840
single,single-post,postid-20840,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Avrupa Birliği Türk Delegasyonu heyeti, Paolo Sciallo başkanlığında Cemiyetimizi ziyaret etti

1

13 Ara Avrupa Birliği Türk Delegasyonu heyeti, Paolo Sciallo başkanlığında Cemiyetimizi ziyaret etti

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu temsilcileri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek işbirliği konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

AB Türkiye Delegasyonu Sivil Toplum, Temel Haklar, Yargı ve İçişleri Bölümü Başkan Yardımcısı Paolo Sciallo ile delegasyon temsilcileri Eser Canalioğlu ve Zeynep Ertürk Hüner, Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptıkları ziyarette Cemiyet Başkanı Nazmi Bilgin tarafından karşılandılar. Görüşmede ayrıca Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Başkan Yardımcısı ve Özgürlük için Basın Projesi (OİB) Koordinatörü Yusuf Kanlı ile Seçici Kurul Başkanı ve ÖİB Proje Koordinatör Yardımcısı Seva Ülman Erten de hazır bulundu. AB ile Gazeteciler Cemiyeti ve medya ilişkilerinin irdelendiği görüşmede ayrıca Başkan Bilgin, Sciallo’ya Gazeteciler Cemiyeti ile ilgili bilgi verdi. Cemiyetin halen yürütmekte olduğu ÖİB Projesi hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, önümüzdeki dönem AB ile yapılacak işbirliğinin ön hazırlıkları tartışılarak, basın ve ifade özgürlüğü konuları da detaylı olarak ele alındı.

IMG_0112

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, AB Türkiye Delegasyonu Sivil Toplum, Temel Haklar, Yargı ve İçişleri Bölümü Başkan Yardımcısı Paolo Sciallo’ya Gazeteciler Cemiyeti’nin rozetini taktı. “Bilgin, bu herkese verilen bir rozet değildir” dedi.