Gazeteciler Cemiyeti | ADI “BARIŞ” OLAN BIR TOPLANTIYI BOMBALAYANLAR DEMOKRASİ DÜŞMANLARIDIR
18863
single,single-post,postid-18863,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

ADI “BARIŞ” OLAN BIR TOPLANTIYI BOMBALAYANLAR DEMOKRASİ DÜŞMANLARIDIR

10 Eki ADI “BARIŞ” OLAN BIR TOPLANTIYI BOMBALAYANLAR DEMOKRASİ DÜŞMANLARIDIR

BU ÜLKENİN GERÇEK SAHİPLERİ PROVOKASYONLARDAN YILMAYACAKTIR DİRENECEKTİR

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin Ankara’da meydana gelen vahim olayla ilgili olarak “Adı barış; olan bir mitingi bombalayanlar demokrasi düşmanlarıdır” dedi.

Bu ülkenin her zamankinden fazla “uyanık yurtsever”e ihtiyacı olduğunu kaydeden Bilgin şunları söyledi.
“Terör evrensel bir insanlık suçudur. Buna (ama)sız, (fakat)sız hepimiz karşı çıkmalıyız. Ancak toplumun belirli bir kesimine ötekeleştirici bir üsluptanda uzak durmalıyız. Bu ülkenin gerçek sahipleri provakasyonlardan yılmayacaktır direnecektir.

Ülkemizi bir korku sarmalına sokmak isteyenlere müsade etmemeliyiz. Birlikte kardeşce yaşamaktan başka çaremiz olmadığını bir an olsun bile aklımızdan çıkarmamalıyız. İç veya dış mihraklardan gelecek saldırılara karşı kullanacağımız tek silah bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne olan inancımızdır. Ülkeyi yönetenlere düşen en ivedi görev olayın arkasında ki karanlık güçleri bularak cezalandırmasıdır. Bu güzel ülke bunları haketmiyor. Ölenlere rahmet yaralılara şifa diliyoruz.”