Gazeteciler Cemiyeti | Yerel Medyanın Sorunları Trabzon’da Tartışıldı
18450
single,single-post,postid-18450,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Yerel Medyanın Sorunları Trabzon’da Tartışıldı

  • 11080918_1041760625854143_6751296160680454429_n

06 Nis Yerel Medyanın Sorunları Trabzon’da Tartışıldı

Avrupa Birliği (AB) işbirliğiyle Sivil Düşün Programı kapsamında Gazeteciler Cemiyeti (Ankara) öncülüğünde yürütülen ‘Özgürlük için Basın’ projesiyle ilgili olarak Trabzon’da komisyon üyeleri ve gazetecilerle Trabzon’da sabah kahvaltısı düzenlendi.

Proje Koordinatörü Yusuf Kanlı, PR ve Görünürlük Uzmanı Seva Ulman Erten ve Proje Asistanı Merve Kartal’ın iştirak ettiği organizasyonda, Karadeniz Bölgesi Komite Başkanı Turgut Özdemir, üyeler Ergun Ata, Murat Taşkın, Ali Sürmen ve Duygu Ata Kuduban ve Trabzon’da faaliyet gösteren yerel basın temsilcileri katıldı.

“Özgürlük için Basın” projesini Karadeniz Bölgesi olarak önemsediklerini ifade eden başkan Turgut Özdemir, “Bölgemizdeki özgür basın konusunda gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda mesleki gelişmeler ve mesleki sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda bu tür toplantıların son derece yarar sağladığına inanıyoruz.” diye konuştu.

Proje Koordinatörü Yusuf Kanlı ise, “Önceki Başkanların Cemiyetin başarısı için mevcut yönetimle işbirliği içinde olmaları, hem Cemiyet içi demokrasiyi hem de mesleki dayanışmayı sergilemesi açısından tüm basın camiasına örnek teşkil etmektedir. ‘Özgürlük için Basın’ projesine Trabzon Gazeteciler Cemiyetine verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederiz” dedi.