Gazeteciler Cemiyeti | Ünlü ressamlar Gazeteciler Cemiyeti’nde buluşuyor
18833
single,single-post,postid-18833,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Ünlü ressamlar Gazeteciler Cemiyeti’nde buluşuyor

ressam-sayfa1-620x400

17 Eyl Ünlü ressamlar Gazeteciler Cemiyeti’nde buluşuyor

15 ressamın katılımı ile düzenlenen 1. Uluslararası Ankara Ressamlar Buluşması çalışmaları 19 Eylül Cumartesi günü sanatseverlerle tanışacak.

Arif Bigeç ve Hatice Taner’in organize ettiği, Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ressamlar buluşması, 14 Eylül de başladı. Gazeteciler Cemiyeti’nin Gölbaşı’ndaki Bizim Çatı tesislerinde buluşan ve burada ağırlanan 15 ressam hafta boyunca çalıştı. Tesisin bahçesini atölye olarak kullanan ressamların çalışmaları da 19 Eylül Cumartesi günü Gazeteciler Cemiyeti Lokali’ndeki sergi ile sanatseverlerle buluşacak.

cem4

cem3

cem2

Ressam Arif Bigeç’in Genel Koordinatörlüğünde düzenlenen, 1. Uluslar arası Ankara Ressamlar Buluşmasına katılan diğer sanatçılar da şöyle; Ali Senger, Birsen Küpeli Kara, Çiğdem Çallı, Derya Saatçıoğlu, Erdal Bölükbaşı, Feza Yıldırım, Hatice Taner, Müberra Karamanoğlu, Nezaket Özlütürk, Savaş Simitli, Şekip Oğuz, Teymur Agahoğlu, Türkan Kalender ve Yaşar Çallı.
15 usta ressamın katılımı ile ilki gerçekleşen, 1. Uluslararası Ankara ressamlar Buluşması genel Koordinatörü Arif Bigeç, sanatçıların buradaki çalışmalarını Gazeteciler Cemiyeti’ne hediye edeceklerini belirterek, bu etkinliğin kültür ve sanata katkıları amacıyla bundan böyle devamı için çalışacaklarını söyledi.

cem1

cem

On beş ustanın bir haftada yaptığı tablolar, Cemiyetimiz Lokali’nde Cumartesi günü düzenlenecek sergi ile sanatseverlerle buluşacak ayrıca sanatçılara da Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin teşekkür belgesi verecek.