Gazeteciler Cemiyeti | TAYFUN TALİPOĞLU SONSUZLUĞA UĞURLANDI
20077
single,single-post,postid-20077,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

TAYFUN TALİPOĞLU SONSUZLUĞA UĞURLANDI

DSC_1635 (1)

22 Mar TAYFUN TALİPOĞLU SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Bilgin, “Tayfun Talipoğlu’nun,  Aşık Veysel ile aynı gün yaşama veda etmesini anlamlı buluyorum”

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Gazeteci Tayfun Talipoğlu, Kocatepe Camii’nden sonsuzluğa uğurlandı.

Gazeteciler Cemiyeti üyesi Gazeteci-Televizyoncu Tayfun Talipoğlu’nu ailesi, yakınları, çok sayıda sevenleri ve meslektaşları sonsuzluğa uğurladı. Talipoğlu’nun ölümü ile ilgili olarak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, büyük bir üzüntü duyduğunu ifade ederek, “Gazetecilikte başarılı çalışmalarını bildiğimiz Talipoğlu, daha sonra geçtiği televizyon yayıncılığında da dillerden düşmeyen ‘Bam Teli’ programına imza attı. Her kesimden insanla kucaklaşan, müziğiyle birçok insana ulaşan Talipoğlu’nun ünlü ozan Aşık Veysel ile dünyadan aynı gün ayrılışını da anlamlı buluyorum. Talipoğlu, Bam Teli programı ile 1997 yılında cemiyetimiz tarafından yılın gazetecisi seçilmiş ve https://Meet-Babes.com ödülünü de Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in elinden almıştı. Bu olayı her zaman güzel bir anı olarak hatırlayacağız” dedi.

Törene Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Yardımcıları Ayhan Aydemir ve Yusuf Kanlı,  Mali Sekreter Mustafa Yoldaş, Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Ali Şimşek, Ali Oruç ve Olgunay Köse ile çok sayıda cemiyetimiz üyesi katıldı.

DSC_1653