Gazeteciler Cemiyeti | Taki Doğan sonsuzluğa uğurlandı
21847
single,single-post,postid-21847,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Taki Doğan sonsuzluğa uğurlandı

22 May Taki Doğan sonsuzluğa uğurlandı

Cemiyetimiz Basın Meclisi üyesi Taki Doğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde (TSYD) düzenlenen törenin ardından sonsuzluğa uğurlandı.

Doğan’ı son yolculuğunda, ailesi, yakınları, sevenlerinin yanı sıra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Yardımcısı Yusuf Kanlı, Yönetim Kurulu üyeleri Güray Soysal, Önder Sürenkök ve Olgunay Köse, Denetim Kurulu Başkanı Doğan Bulgun, Cemiyetimiz Onursal üyesi, eski parlamenter, vali ve emniyet genel müdürü Saffet Arıkan Bedük, Onur Kurulu üyesi Sencer Güneşsoy ile çok sayıda üyemiz ve gazeteciler yalnız bırakmadı.

Doğan için düzenlenen törende konuşan Bilgin, “Ben ilk kez bir cep telefonu ve kulaklıkla nasıl röportaj yapıldığını Taki’de gördüm. Taki, diliyle, sorumluluğuyla, soruyu karşı tarafa zorlamadan sorduğu üslubu ile gerçek bir gazetecilik örneğiydi. Zor anlaşılan bir insandı, benim de 40 yıllık dostumdu. Hayatı boyunca her zaman seçici oldu. Işıklar içinde uyusun” dedi.

Doğan, Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

IMG_1162 IMG_1099 IMG_1133 IMG_1127