Gazeteciler Cemiyeti | Selçuk Sümer’i andık
20908
single,single-post,postid-20908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Selçuk Sümer’i andık

12 Oca Selçuk Sümer’i andık

Gazeteciler Cemiyeti’nin eski Başkan Vekillerinden Selçuk Sümer, ölümünün 7. yıldönümünde Karşıyaka Mezarlığı’nda kabri başında anıldı.

Cemiyetimizin eski Başkan Vekillerinden Selçuk Sümer, ölümünün 7. yılında da unutulmadı. Sümer için Karşıyaka Mezarlığı’nda düzenlenen anma törenine Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Başkan Yardımcılarından Ertürk Yöndem ile Yusuf Kanlı, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Şimşek, Güray Soysal, Selçuk Sümer’in eşi Prof. Dr. Nilgün Sümer ile cemiyet personelimiz ve üyelerimiz katıldı.

Anma töreninde konuşma yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, “İnsanlar sevdiklerinin ölümüne razı olamıyorlar. Selçuk Sümer de cemiyette birçoğumuza hem gazetecilik mesleğinde ustalık yaptı hem de ağabeylik… İş hayatında hem sevilen hem de otoriter kişiliğiyle dikkat çeken biriydi. Ama otoriter yapısının altında mert, sözünü esirgemeyen, yumuşak ve çok sevecen bir kalbi de vardı. Bir takım şeyleri maalesef geri getiremiyoruz. Bu nedenle dualarımızla ona ulaşacağımıza inanıyorum. Işıklar içinde uyusun, her zaman minnetle anıyoruz” dedi.

2 1