Gazeteciler Cemiyeti | Ressamlar bu yıl da “Bizim Çatı’da”
20742
single,single-post,postid-20742,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Ressamlar bu yıl da “Bizim Çatı’da”

DSC_1283

25 Eyl Ressamlar bu yıl da “Bizim Çatı’da”

Gazeteciler Cemiyeti’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Uluslararası Ressamlar Buluşması’nın ilk toplantısı yapıldı.  Sanatçılar, 30 Eylül Cumartesi gününe kadar Gazeteciler Cemiyeti’nin Gölbaşı Bizim Çatı Tesisleri’nde 60’a 80 tuvallere duygularını yansıtacak.

Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. Uluslararası Ressamlar Buluşması’nda bir araya gelen 20 sanatçı, 25-30 Eylül tarihleri arasında Gölbaşı Bizim Çatı Tesisleri’nde doğayla iç içe bir ortamda performanslarını sergileyecek.  Çalışmaların ardından ortaya çıkacak eserler 3 Ekim Salı günü Gazeteciler Cemiyeti Lokali’nde düzenlenecek kokteyl ile sanatseverlere sunulacak. Bu yılki buluşmaya, Yaşar Çallı, Derya Saatçioğlu, Nevai Metin, Halis Bozkurt, Çoban Ressam, Lale Avcıdırlar Bigeç, Şekip Oğuz, Hüseyin Sartaş, Teymur Ağalıoğlu, Birsen Küpeli, Çiğdem Çallı, Feza Yıldırım, Şefkat İşlegen, Yurdagül Işıl, Nesrin Nuhoğlu, Nezafet Özlütürk, Özlem Kireçoğlu Yavuz, Canan Yılmaz Aydın, Hüsna Dişbudak ile Bedribey İçli katılıyor.

DSC_1274