Gazeteciler Cemiyeti | Özyurda Onursal Üyemiz oldu
18982
single,single-post,postid-18982,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Özyurda Onursal Üyemiz oldu

10 Ara Özyurda Onursal Üyemiz oldu

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ümit Özyurda, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Üyeliğine seçildi. Özyurda için düzenlenen törende konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Özyurda’nın uzun zamandan beri cemiyetimizle yakın ilişki içinde olduğuna değinerek Türkiye’de ilk yapay kalp, Kalp ve Damar cerrahisi ile Bünger Hastalığında kök hücre uygulamaları ile literatüre geçen Prof. Dr. Ümit Özyurda’nın Gazeteciler Cemiyeti Onursal Üyeliğine seçildiğini söyledi. Prof. Özyurda da yıllardan beri yakın ilişki içinde olduğu Gazeteciler Cemiyetini üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Başkan Bilgin, Özyurda’nın üyelik beratını ve üye kartını verdi, Başkan Vekili Savaş Kıratlı da Özyurda ya Gazeteciler Cemiyeti rozetini taktı.

Törende, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcıları Kemal Karacehennem ve Ertürk Yöndem ile Mali Sekreter Mustafa Yoldaş, Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Kanlı, Güray Soysal, Denetim Kurulu Başkanı Doğan Bulgun ve cemiyet üyeleri, Okay Göçer, Mustafa Kaya ve Turgut Yılmaz Güven’ de bulundu.