Gazeteciler Cemiyeti | Özoğluöz, son yolculuğuna uğurlandı
18848
single,single-post,postid-18848,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Özoğluöz, son yolculuğuna uğurlandı

cemiyet2-620x400

02 Eki Özoğluöz, son yolculuğuna uğurlandı

Uzun zamandan beri tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşerek yaşama veda eden Avrupa Boks Şampiyonu, Gazeteciler Cemiyeti üyesi Köksal Özoğluöz, son yolculuğuna uğurlandı.
1956 yılında Kars- Susuzda doğan Özoğluöz, küçük yaşta boks sporuyla ilgilenmeye başladı. 67 kiloda 45 kez milli formayı giyen ve Avrupa şampiyonluğunu da kazanan Köksal Özoğluöz, 19 Mayıs Spor Akademisini bitirdi ve İsveç Spor Yüksek Okulunda master yaptı. 1985 yılında TRT Haber Dairesi, Spor Haberleri Müdürlüğünde muhabir olarak çalışmaya başlayan Köksal Özoğluöz, ‘Ring’ adlı bir de program hazırladı ve geçen yıl da emekli olmuştu.
Köksal Özoğluöz’ün Kocatepe Camii’ndeki cenaze namazına Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Güray Soysal, Ali Şimşek, çok sayıda sporcu ve basın mensupları ile yakınları katıldı. Özoğluöz daha sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

cemiyet