Gazeteciler Cemiyeti | Necati Serhat Hürkan’ı toprağa verdik
21316
single,single-post,postid-21316,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Necati Serhat Hürkan’ı toprağa verdik

24 Eyl Necati Serhat Hürkan’ı toprağa verdik

Cemiyetimiz üyesi Necati Serhat Hürkan yaşamını yitirdi.

1952 yılında Ankara’da doğan N.Serhat Hürkan, 1978 yılında Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Hürkan mesleğe 1970 yılında Türk Solu Dergisi’nde başlamıştı. Yankı Dergisi, Nokta Dergisi, Tercüman, Akşam gazetelerinde çalışan Hürkan, Hürriyet, Cumhuriyet ve NTV’de serbest spor muhabirliği görevlerinde de bulunmuştu. Hürkan, Gazeteciler Cemiyeti’nin AB ile yaptığı ÖİB projesinde birçok kez eğitmen olarak da yer almıştı. Türkiye Ekonomik Siyasal Araştırma Vakfı’nda araştırmacı olarak görev yapan Hürkan’ın şimdiye kadar 8 kitabı yayınlandı. Hürkan, Parlamento Muhabirleri Derneği üyesiydi.

Hürkan için Kocatepe Camii’nde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Başkan Yardımcılarından Yusuf Kanlı, Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Şimşek, Güray Soysal, Olgunay Köse, Denetim Kurulu Başkanı Doğan Bulgun ile çok sayıda cemiyetimiz üyesi ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Abdülrezak Altun ile Hürkan’ın daha önce yöneticilik yaptığı İLEV Vakfı yöneticileri ve üyeleri katıldı. Hürkan Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

1 2 3 4 5 6