Gazeteciler Cemiyeti | MEVLÜT IŞIK ÖLÜMÜNÜN 30.YILDÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA YARIN TÖRENLE ANILACAK.
21106
single,single-post,postid-21106,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

MEVLÜT IŞIK ÖLÜMÜNÜN 30.YILDÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA YARIN TÖRENLE ANILACAK.

mevlut_isik

31 May MEVLÜT IŞIK ÖLÜMÜNÜN 30.YILDÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA YARIN TÖRENLE ANILACAK.

GAZETECİ MEVLÜT IŞIK ÖLÜMÜNÜN 30. YILI DOLAYISIYLA, YARIN ( 1 HAZİRAN 2018 CUMA ) CEBECİ ASRİ MEZARLIĞINDAKİ KABRİ BAŞINDA SAAT:14.00’DE TÖRENLE ANILACAK.

       Törene Işık ailesi, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yusuf Kanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekilleri, TRT, A.A. ve Basın Kuruluşları, Yöneticiler, Türkiye Gazetesi Temsilcileri, yazılı ve sözlü basın mensupları ile çeşitli kuruluş çalışanları katılacaktır.

      Mevlüt Işık 1948 yılında Kars’ta doğdu. Ankara Başkent Gazetecilik Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Kars’ta Ekinci ve Hizmete Öncü Gazetelerinde Sorumlu Müdür olarak çalıştı. 1977-1978 arasında TRT Kars İl Radyosu Müdürlüğünü yaptı. Daha sonra Ankara’da Akdeniz Haber Ajansı, İstanbul Zafer, Ayrıntılı Haber ve Tercüman Gazetelerinde çalıştı. Tarım ve Köy İşleri Bakanlıkları ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığında Basın Danışmanlığı ve Basın Yayın Daire Başkanlığı da yapan Mevlüt Işık, daha sonra Türkiye Gazetesi’nin Ankara Temsilcisi oldu.

       Mevlüt Işık, Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisiyken 1 Haziran 1988 günü görevli olarak gittiği Büyük Ankara Otelinde meydana gelen menfur bir olay sonucu 40 yaşında hayata gözlerini yummuştu.