Gazeteciler Cemiyeti | Meslekte 50. Yıl Onur Günü ödülleri verildi
19262
single,single-post,postid-19262,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Meslekte 50. Yıl Onur Günü ödülleri verildi

IMG_5571-620x400

28 May Meslekte 50. Yıl Onur Günü ödülleri verildi

Bilgin: ‘Genç iletişimcileri önemsiyoruz’

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı  İLEV,  mesleğinde 50. yılını dolduran ustalara ödüllerini verdi. Gazete, sinema, radyo ve reklamcılık alanında ödüllerini alan ustalarla birlikte atölyelerde çalışan öğrencilere de emek ödülü verildi.

İletişimliler Vakfı (İLEV) ve Gazeteciler Cemiyeti’nin katkılarıyla hazırlanan tören de İLEV Başkanı Belma Güner Dolu, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun ve Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı konuşma yaptı. 20. Yılını dolduran İLEV’in 16.’sını düzenlediği ‘Meslekte 50 . yıl Onur Günü’nde sunumunu  Gülden Özel’in yaptı. Törene  katılamayan Cemiyet üyeleri İsmet  Solak ve Hamit Toprak’ın ödüllerini  Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı aldı.  Mahmut Tali Öngören Sinema Salonunda yapılan törende ödülleri alırken konuşma yapan Kıratlı, ‘’Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu olarak kurulan ve daha sonra İletişim Fakültesi’ne dönüştürülen, bu güzide kurumun kuruluşunda Gazeteciler Cemiyeti olarak katkıda bulunmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz.  Gazeteciler Cemiyeti olarak İLEV’in etkinliklerine verdiğimiz desteği sürdürmeye kararlıyız” dedi.

Ödüllerini alan ustalar ve öğrenciler tören sonrası Gazeteciler Cemiyeti Lokalindeki kokteylde bir araya geldi.  Basın İlan Kurumu Genel Kurulu toplantısı nedeniyle ödül törenine katılamayan   Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin,  kokteylde yaptığı açılış konuşmasında  törene katılamadığından duyduğu üzüntüyü ifade etti. Bilgin, ‘’Genç iletişimcileri önemsiyoruz. Ankara Üniversitesi İleşim Fakültesi kuruluşunda Gazeteciler Cemiyeti’nin önemli  katkıları olmuştur. Bu nedenle İLEV ve genç gazetecilerle her zaman dayanışma içinde olmaya kararlıyız. Bu kapı sizlere her zaman açıktır’’ şeklinde konuştu.

DSC_0254 DSC_0257 DSC_0277 DSC_0283