Gazeteciler Cemiyeti | Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’ndan Çankaya Belediyesi’ne ziyaret
21868
single,single-post,postid-21868,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’ndan Çankaya Belediyesi’ne ziyaret

IMG_1409

28 May Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’ndan Çankaya Belediyesi’ne ziyaret

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Çankaya Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Alper Taşdelen’i makamında ziyaret ederek, tebrik etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, ikinci kez Çankaya Belediye Başkanlığı’na seçilen Taşdelen’e yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. Bilgin, Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde kurulan Basın Evi’ndeki faaliyetler hakkında ve işsiz gazetecilerin desteklenmesi için yine Cemiyet tarafından yürütülen Medya için Demokrasi, Demokrasi için Medya Projesine yönelik bilgiler paylaştı.

Taşdelen, ilerleyen dönemlerde Basın Evi’nde düzenlenecek etkinliklere katılmak istediğini ifade ederek, Çankaya’ya yakışır projeleri hayata geçirmek için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Başkan Yardımcısı Yusuf Kanlı, Genel Sekreter Ümit Gürtuna, Yönetim Kurulu üyeleri Güray Soysal, Ali Şimşek ve Nursun Erel yer aldı.

 

IMG_1425 IMG_1418 IMG_1413