Gazeteciler Cemiyeti | Gazeteciler Cemiyeti Kupasını Rude Buy aldı
19256
single,single-post,postid-19256,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Gazeteciler Cemiyeti Kupasını Rude Buy aldı

27 May Gazeteciler Cemiyeti Kupasını Rude Buy aldı

Gazeteciler  Cemiyeti  ve Türkiye Jokey Kulübünün düzenlediği  müsabaka , 75.Yıl Hipodrom da yapıldı. Koşuyu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Mali Sekreter Mustafa Yoldaş,  Yönetim Kurulu Üyesi Güray Soysal ve 75. yıl Hipodrom Müdürü Mehmet Şirin  Bozkurt birlikte izledi.  4’lü ganyanın ilk ayağı olan koşu da birinci gelen Rude Buy atının sahibi,  jokey’i ve  antrenör’üne Gazeteciler Cemiyeti  ödülleri verildi.

Dört ve yukarı yaş İngiliz atlarının katıldığı müsabaka da 8 at yarıştı. Ankara Gazeteciler Cemiyeti geleneksel koşusu  1400 metre çim pistte  yapıldı. Koşuyu birincilikle tamamlayan 3 numaralı  at, Rude Boy’un sahibi Müthiş Ölçer’in ödülünü vekaleten Engin Bekiroğulları  Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlıdan aldı.  Antrenör İbrahim Bekiroğullarına, ödülü’nü  Gazeteciler Cemiyeti Mali Sekreteri Mustafa Yoldaş verirken, Jokey Halis Karataş’a da ödülünü Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Güray Soysal verdi.

DSC_0307 SİTEYE GRUP SİTEYE