Gazeteciler Cemiyeti | Gazeteciler Cemiyeti Kupası Cankat Özdeş’in
20824
single,single-post,postid-20824,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Gazeteciler Cemiyeti Kupası Cankat Özdeş’in

3

20 Kas Gazeteciler Cemiyeti Kupası Cankat Özdeş’in

Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Konkurhipik yarışlarında Hale Bopp 6 atı ile Cankat Özdeş birinci oldu.

Ankara Atlıspor Kulübün’de 120 santimetre yükseklikte düzenlenen yarışmada birincilik kupasını Cankat Özdeş kazanırken, ikinciliği Caktuz atıyla Süleyman Ergün, üçüncülüğü Aaike atıyla Hilal Gündoğ, dördüncülüğü Calvın Klein atıyla Elif Seçil Güneş ve beşinciliği Shaggy Fine Orhan Coşar beşinci oldu.

Yarışmada dereceye girenler kupalarını sırasıyla Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Başkan Yardımcısı Ertürk Yöndem ve Mali Sekreter Mustafa Yoldaş’tan aldı. Ayrıca Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Ümit Gürtuna, Atlıspor Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Güneşsoy’a teşekkür plaketini takdim ederken, Yönetim Kurulu üyesi Güray Soysal da kulübün müdürü Burak Gökova’ya plaketini verdi. Atlıspor’da düzenlenen törene, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Başkan Yardımcısı Ertürk Yöndem, Genel Sekreter Ümit Gürtuna, Mali Sekreter Mustafa Yoldaş, Yönetim Kurulu üyesi Güray Soysal ile üyelerimiz Orhan ve Birsen Gürdil, Mustafa Salihoğlu ile Ahmet Ertüm katıldı.

1 DSC_21224 5DSC_2125