Gazeteciler Cemiyeti | Gazeteciler Cemiyeti Konkurhipik Ödülü Süleyman Ergün’e verildi
19469
single,single-post,postid-19469,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Gazeteciler Cemiyeti Konkurhipik Ödülü Süleyman Ergün’e verildi

01 Kas Gazeteciler Cemiyeti Konkurhipik Ödülü Süleyman Ergün’e verildi

Ankara Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Geleneksel Gazeteciler Cemiyeti Konkurhipik Müsabakaları’nda yapılan müsabakayı ‘Casey’ adlı atın binicisi Süleyman Ergün kazandı.  Gazeteciler Cemiyeti’nin  bazı üyelerinin ve eşlerinin de katıldığı müsabakadan sonra dereceye girenlere ödülleri verildi.

Geleneksel Gazeteciler Cemiyeti Konkurhipik Müsabakalarına Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Yönetim Kurulu üyelerinden Güray Soysal ile Ali Şimşek, Ankara Atlı Spor Başkanı Sencer Güneşsoy katıldı. Her yaştan atın yarıştığı müsabakada toplam da 21 at  105 santimetrelik engellerin üzerinden atladı. İki atın elendiği müsabakada birinci gelen ‘Casey’ atının Jokeyi Süleyman Ergün ödülünü Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı’dan aldı. Müsabakada dereceye giren  biniciler; Mesut Çakmak, Yalım Çopuroğlu, Ersoy İşçioğlu ve İmran Yeniay Yönetim Kurulu tarafından ödüllendirildi.

DSC_0833 DSC_0845 DSC_0852