Gazeteciler Cemiyeti | Gazeteciler Cemiyeti, Ankara Kitap Fuarı’ndaydı
20963
single,single-post,postid-20963,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Gazeteciler Cemiyeti, Ankara Kitap Fuarı’ndaydı

1

19 Şub Gazeteciler Cemiyeti, Ankara Kitap Fuarı’ndaydı

Gazeteciler Cemiyeti üyesi Yılmaz Polat, Ankara Kitap Fuarı’nda kitaplarını imzaladı

Gazeteciler Cemiyeti, ATO Congresium’da düzenlenen 12. Ankara Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Başkan Yardımcılarından Ertürk Yöndem, Genel Sekreter Ümit Gürtuna ile Mali Sekreter Mustafa Yoldaş’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Gazeteciler Cemiyeti üyesi Yılmaz Polat, kitaplarını imzaladı. Fuarda, Telgrafhane Yayınevin’den çıkan “ABD Onaylı Yerli ve Milli Hükümet” kitabını imzalayan Polat’ın yanı sıra; fuarın diğer konuk yazarları Muzaffer İlhan Aydost, Işık Kansu, Savaş Sönmez, ve Celal Binzet de ziyaret edildi.

Eylül Fuarcılık tarafından 16-25 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen 12. Ankara Kitap Fuarı’nda, Başkan Bilgin önderliğindeki cemiyet heyeti; yazarlar Sina Akşin, Yekta Güngör Özden, Mustafa Balbay, Saygı Öztürk ve Bilal Ak’ı da ziyaret ederek, kitaplarını imzalattı.

Milli Eğitim Bakanlığı, KOSGEB, İLESAM ve Avrasya Yazarlar Birliği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen 12. Ankara Kitap Fuarı, belirtilen tarihlerde her gün 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyarete açık. Çok sayıda yayınevi ve konuk yazarın yer aldığı fuarda, söyleşiler, imza günleri ve konferanslar da gerçekleşiyor.

22 IMG_0137 33 2IMG_0159IMG_0132