Gazeteciler Cemiyeti | Feridun Evrensel ebediyete uğurlandı
18871
single,single-post,postid-18871,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Feridun Evrensel ebediyete uğurlandı

başkan-web-600x400

10 Eki Feridun Evrensel ebediyete uğurlandı

Gazeteciler Cemiyeti üyesi Feridun Evrensel son yolculuğuna uğurlandı. 1931 yılında Mardin Estel’de doğan Evrensel 1961 yılında mesleğe Son Havadis gazetesinde başladı. Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Türk Dili Edebiyatından mezun olan Feridun Evrensel kuruluşunda girdiği TRT Haber Dairesinde çeşitli görevlerde bulundu.

Feridun Evrensel’in cenazesi Kocatepe Camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazı ardından Cebeci asri mezarlığında toprağa verildi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Şimşek ve Güray Soysal ile Denetim Kurulu Başkanı Doğan Bulgun da cenaze töreninde bulundu ve Evrensel ailesine başsağlığı diledi.

Başkan Nazmi Bilgin Kocatepe Camisindeki tören sırasında ayrıca Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Aytül Kantarcı Özkaya’nın babası, Ercüment Özkaya’nın kayınpederi Nuri Yılmaz Kantarcı’nın vefatı dolayısıyla her iki üyemize başsağlığı diledi.