Gazeteciler Cemiyeti | DEMİREZEN VEDA ETTİ
18443
single,single-post,postid-18443,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

DEMİREZEN VEDA ETTİ

  • DSC_0443
  • DSC_0430
  • DSC_0435
  • DSC_0441

26 Mar DEMİREZEN VEDA ETTİ

 

Türk Silahlı Kuvvetleri Elele Vakfı Genel Müdürü E. Tümgeneral Sabri Demirezen’in görev süresi sona ermesi nedeniyle Gazeteciler Cemiyetinde bir tören düzenlendi. Törende konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, vakfın oluşumunu sağlayan mali kaynağın,  1995 yılında TRT ile ortaklaşa düzenlenen Mehpare Çelik’in sunduğu  “ Haydi Türkiye Mehmetcikle Elele” adlı 56 saatlik kesintisiz televizyon yayında toplanan bağışlarla oluşum öyküsünü anlattı. Tümgeneral Demirezen’de yaptığı konuşmada, vakfın desteği ile kurulan TSK Rehabilitasyon Merkezinde yapılan çalışmaları ve uygulanan en son teknoloji ile gelinen modern sağlık hizmeti uygulamalarından söz etti.

Daha sonra, altı yılı aşkı görev süresince Gazeteciler Cemiyeti ile gösterdiği iş birliği ve dayanışma nedeniyle E. Tümgeneral Sabri Demirezen’e Başkan Nazmi  Bilgin ’Şükran Plaketi’  verdi. Törene TSK Rehabilitasyon Merkezi Komutanı Tuğgeneral Celalettin Bacanlı, vakıf Genel Sekreteri Aydın Sarıuvanlar ile Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcıları; Kemal Karacehennem, Ertürk Yödem,  Mali Sekreteri Mehpare Çelik, üyeler Mustafa Yoldaş, Ali Oruç, Denetim Kurulu Başkanı Doğan Bulgun, Seçici Kurul Başkanı Seva Ülman, AB Proje Genel Koordinatörü Yusuf Kanlı ile çok sayıda üyemizde  katıldı.