Gazeteciler Cemiyeti | Cemiyetimize ziyaret
21622
single,single-post,postid-21622,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Cemiyetimize ziyaret

DSC_1494

31 Oca Cemiyetimize ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcilerinin belirlendiği seçim sonrası Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Feridun Fazıl Özsoy, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir grup gazeteci cemiyetimizi ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Basın İlan Kurumu’nun basın sektörüne katkılarının yadsınamadığını ifade ederek, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Nuri Kolaylı liderliğindeki Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurulu toplantısı da Ankara’da yapıldı. Konfederasyon bünyesinde 8 bölge federasyonu başkanı yer aldı.