Gazeteciler Cemiyeti | “Bizim Çatı” ressamların fırçalarıyla renkleniyor
20748
single,single-post,postid-20748,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

“Bizim Çatı” ressamların fırçalarıyla renkleniyor

DSC_1366

27 Eyl “Bizim Çatı” ressamların fırçalarıyla renkleniyor

Gazeteciler Cemiyeti’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Uluslararası Ressamlar Buluşması’nda çalışmalar başladı.

25 Eylül Pazartesi günü Gazeteciler Cemiyeti Lokali’nden özel araçla Gölbaşı Bizim Çatı Tesisleri’ne hareket eden ressamlar, odalarına yerleştikten sonra tablolarını yapacakları alanı gezdi. Öğleden sonra çalışmalara başlayan ressamlar, göl manzaralı doğanın içindeki bahçede hem resim yaptı hem de dinlenme fırsatı elde etti.

30 Eylül Cumartesi günü bitmesi planlanan tablolar için çalışmalar son hızla devam ediyor. Tamamlanan eserler, 3 Ekim Salı günü Gazeteciler Cemiyeti Lokali’nde düzenlenecek kokteyl ile sanatseverlere sunulacak. Buluşmada, Yaşar Çallı, Derya Saatçioğlu, Nevai Metin, Halis Bozkurt, Çoban Ressam, Lale Avcıdırlar Bigeç, Şekip Oğuz, Hüseyin Sartaş, Teymur Ağalıoğlu, Birsen Küpeli, Çiğdem Çallı, Feza Yıldırım, Şefkat İşlegen, Yurdagül Işıl, Nesrin Nuhoğlu, Nezafet Özlütürk, Özlem Kireçoğlu Yavuz, Canan Yılmaz Aydın, Hüsna Dişbudak ile Bedribey İçli yer alıyor.

yaşar çallı DSC_1327