Gazeteciler Cemiyeti | BAŞKAN BİLGİN’E ÜSTÜN HİZMET VE BAŞARI ÖDÜLÜ
19505
single,single-post,postid-19505,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

BAŞKAN BİLGİN’E ÜSTÜN HİZMET VE BAŞARI ÖDÜLÜ

DSC_1033

05 Ara BAŞKAN BİLGİN’E ÜSTÜN HİZMET VE BAŞARI ÖDÜLÜ

BİLGİN: “Sivil Toplum Kuruluşları demokrasinin en önemli öğelerindendir”

Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun (ASTOP) öncülüğünde Dünya Gönüllüler Günü’nde Ankara Sanayi Odası’nda düzenlenen törende, Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Nazmi Bilgin’e Üstün Hizmet Başarı Ödül’ü verildi.

Ödül töreninde konuşma yapan Başkan Bilgin, “Gazeteci olarak yaptığımız iş çok meşakkatli. Hiç bir karşılık beklemeden mesleğimizi yapmaya çalışıyoruz. Sivil toplum örgütleri demokrasinin çok önemli bir ögesidir. Benim temsil ettiğim Gazeteciler Cemiyeti ise demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Bu nedenle mesleğimizi bu üçgeni tamamlayan bir ayak olarak görüyorum.  İnsanların düşüncelerinden dolayı hapishanelerde tutulmamasını umut ediyorum. Sivil toplum işi elbette zor bir iştir önce cesaretli olacaksınız ve bu ülkeyi çok seveceksiniz. Ulu Önder Atatürk’ün bize emanet ettiği bu ülkeye sahip çıkacağız. 1924 yılında Atatürk  ‘Türk basını cumhuriyetimizin etrafında çelikten bir kale oluşturacaktır’ demiştir. Bunu yapmak mecburiyetindeyiz.  40 yılı aşkın gazetecilik mesleğim ile cemiyet başkanlığım boyunca 70 ülke gezdim. Bu ülkeye çok şey borçluyuz.  Hep birlikte dostluk için bu ülkeyi sevelim. Umudumuzu kaybetmeyip birbirimizi sevdiğimiz sürece yarınlar bizim olacaktır” dedi.  ASTOP Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak da yaptığı konuşmada, ” Toplumsal dayanışmanın gelişmesi ve sivil örgütlenme için 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde sivil toplum kuruluşlarına ve gönül fertlerine üstün hizmet başarı ödüllerini vermeye devam edeceğiz” dedi.

DSC_1027 DSC_1041