Gazeteciler Cemiyeti | BADER’den Cemiyetimize ziyaret
20791
single,single-post,postid-20791,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

BADER’den Cemiyetimize ziyaret

3

01 Kas BADER’den Cemiyetimize ziyaret

1 Ocak’tan itibaren yasa gereği faaliyete geçecek olan ve kısa adı “BADER” olan Bağımsız Arabulucular Derneği, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Başkan Yardımcılarından Yusuf Kanlı, Mali Sekreter Mustafa Yoldaş, Yönetim Kurulu üyelerinden Güray Soysal, Onur Kurulu Başkanı Ercan San, Denetleme Kurulu üyeleri Mustafa Salihoğlu ile Faysal Geyik ve Salim Taşçı hazır bulundu.

Dokuz kişiden oluşan BADER’in Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Yassıkaya, mahkemelerin iş gücünü hafifletmek için çalışmalara başladıklarını belirterek,  “Devlet, özel hukuktan elini çekmek istediğinden, bu işlerde görev almak bize düşüyor. Yönetim kurulundaki avukat arkadaşlarımızın çeşitli siyasi görüşleri olmasına karşılık, bu düşünceyi hiçbir surette derneğimize sokmayıp, kamu görevi yapacağız” dedi.

Cemiyetimiz Başkan Vekili Savaş Kıratlı da, derneğin, çok önemli bir görevi üstlendiklerini ve kamu adına yapacakları bu görevde kendilerine Cemiyet olarak katkı sağlayabileceklerini belirterek, başarı dileklerinde bulundu.

İlk ziyaretini Cemiyetimize yapan dernekte, Dursun Yassıkaya, Serpil Akdeniz, Eda Günday, İlhan Masarrifoğlu, Mihriban Ceylan, Ertan Yalçınkaya, Pervin Özbıçakçı, Ömer Sağol ile Mehmet Erşahin görev alıyor.